Αυτή η νόστιμη ελληνική σαλάτα με κολοκυθάκια στη σχάρα αντικαθιστά τα αγγούρια και είναι μια ωραία παραλλαγή της χωριάτικης σαλάτας με χαμηλούς υδατάνθρακες που μπορείς να συνδυάσεις εύκολα με πολλά πιάτα. Ένα υγιεινό πιάτο για το τραπέζι σου.

Steps
1

Προθέρμανση σχάρας

Προθερμαίνουμε τη σχάρα σε υψηλή θερμοκρασία.

2

Προετοιμασία υλικών

Βάζουμε τα κολοκυθάκια και το κρεμμύδι σ’ ένα μπολ μεσαίου μεγέθους. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, τη ρίγανη, αλάτι και πιπέρι κι ανακατεύουμε καλά.

3

Ψήσιμο

Τα προσθέτουμε στην καυτή σχάρα και τα ψήνουμε 5 λεπτά ανά πλευρά ή μέχρι να μαλακώσουν.

4

Κόβουμε τα κολοκυθάκια

Αφαιρούμε τα από τη σχάρα και τοποθετούμε τα σε ξύλο κοπής. Κόβουμε τα κολοκυθάκια και τα κρεμμύδια σε κομματάκια και τα τοποθετούμε σ’ ένα μεγάλο μπολ.

5

Προσθήκη υλικών & σερβίρισμα

Προσθέτουμε στο μπολ τα υπόλοιπα συστατικά, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.

The Author
Published by
WomensLife
Read more
Instagram Pinterest Facebook
×
Cart